logo hostprior

Google lansează actualizarea de la începutul lunii martie 2023

Aceasta este prima actualizare de bază Google din 2023 și prima în mai mult de șase luni. Implementarea poate dura până la 2 săptămâni.

Google lansează acum actualizarea de bază extinsă din martie 2023. Aceasta este prima actualizare de bază largă din 2023. Au trecut puțin peste șase luni de la ultima actualizare de bază extinsă a Google – actualizarea de bază extinsă din septembrie 2022.

Anunțul. Google a anunțat acest lucru pe Twitter și a actualizat pagina de actualizare a căutărilor:

“Astăzi am lansat actualizarea de bază din martie 2023. Vom actualiza pagina noastră cu istoricul lansărilor de clasament atunci când lansarea va fi completă.”

“Implementarea poate dura până la două săptămâni pentru a fi finalizată, a precizat Google.”

Cuprins

Implementarea poate dura până la două săptămâni, a precizat Google.

Ce trebuie să faceți dacă sunteți afectat.

În trecut, Google a oferit sfaturi despre ce trebuie să luați în considerare dacă sunteți afectat negativ de o actualizare de bază. Nu există acțiuni specifice pe care să le întreprindeți pentru a vă redresa situația și de fapt, este posibil ca un impact negativ asupra clasamentului să nu semnaleze că ceva nu este în regulă cu paginile dvs.

Cu toate acestea, Google a oferit o listă de întrebări de luat în considerare dacă site-ul dvs. este afectat de o actualizare de bază. Google a spus că puteți vedea o mică recuperare între actualizările de bază, dar cea mai mare schimbare pe care o veți vedea ar fi după o altă actualizare de bază.

De ce ne pasă.

Ori de câte ori Google își actualizează algoritmii de clasificare a căutărilor, înseamnă că site-ul dvs. se poate descurca mai bine sau mai rău în rezultatele căutărilor. Știind când Google face aceste actualizări, ne oferă un punct de reper pentru a înțelege dacă a fost ceva ce ați schimbat pe site-ul dvs. sau ceva ce Google a schimbat cu algoritmul său de clasificare.

Astăzi, știm că Google a lansat o actualizare a clasamentului de bază, așa că fiți cu ochii pe analizele și clasamentele dvs. în următoarele două săptămâni….

performanta

Actualizarea recenziilor pentru produse.

Actualizarea recenziilor pentru produse. Ca un memento, actualizarea recenziilor de produse din februarie 2023 tocmai s-a terminat de implementat, a început pe 21 februarie și a funcționat timp de 14 zile, încheindu-se pe 7 martie. Aceasta a fost o actualizare semnificativă.

Actualizări de bază anterioare.

Cea mai recentă actualizare de bază anterioară a fost actualizarea de bază extinsă din septembrie 2022, care a avut un impact mai mic decât actualizările de bază anterioare și s-a încheiat pe 26 septembrie. Actualizarea de bază extinsă din mai 2022 a fost o actualizare semnificativă și rapidă.

De asemenea, au existat și actualizări de bază anterioare, inclusiv actualizarea de bază din noiembrie 2021, iar înainte de aceasta a fost actualizarea de bază din iulie 2021, înainte de aceasta a fost actualizarea de bază din iunie 2021, iar această actualizare a avut o desfășurare lentă, dar a fost una importantă.

Înainte de aceasta, a existat actualizarea de bază din decembrie 2020, care a fost foarte mare, mai mare decât actualizarea de bază din mai 2020, iar această actualizare a fost, de asemenea, mare și amplă și a durat câteva săptămâni pentru a fi implementată complet. Înainte de aceasta a fost actualizarea de bază din ianuarie 2020,.

Cea dinaintea acesteia a fost actualizarea de bază din septembrie 2019. Acea actualizare s-a simțit mai slabă pentru mulți SEO și webmasteri, deoarece mulți au spus că nu a avut un impact la fel de mare ca actualizările de bază anterioare.

Post Views: 1.172